Addexio direktesender fra Hardwork!

Livestream fra Hardwork.

(Minecraft.no):Addexio og hardwork-gjengenAddexio og hardwork-gjengen De av dere som var på Hardwork fredags kveld fikk gleden av å delta på direktesending av Addexio og gjengen. De utforsket altså serveren mens det hele ble filmet, og sendt direkte fra en tilegnet webside. Blant tingene de foretok seg var beskuing av noen av Hardworks mest majestetiske byggverk, generell minecraft-humor og til slutt ble det faktisk en spleef-kamp. Hvor ofte har vi direktesendt spleef-kamper i Norge, lurer nå jeg på!

På søndag får vi et gjensyn av gjengen, som består av Addexio (Bjørn - han som filmer), Maykey (Mikael), Alacho (Håvard) og triha (Trine). Dette vises også direktesendt fra kanalen til Addexio på TwitchTV, og hvem som helst kan se på mens de utfolder seg på byggeserveren vår.

Sendingen starter etter planen kl. 19:00, tredje søndag i advent.

Gjengen tar også i mot forslag, mens de holder på, om hva de skal gjøre eller se på - i tillegg svarer de som oftest på spørsmål som kommer under sendingen. Kanskje har du et forslag eller spørsmål til programlederne?

Addexio og hans gjerninger.

Addexio har via kanalen sin på YouTube publisert en rekke filmer og serier fra Minecraft-verdenen. Blant annet har han en serie som heter "Flammenes Hav" sammen med vår egen Avien som støttespiller. Og nå har han altså fått med seg en gjeng som til vanlig er å finne på Hardwork, så hvem vet - kanskje vi får se noe av det på YouTube-kanalen hans en gang?

Kommer du til å følge direktesendingen?

Post gjerne dine forslag på forhånd i denne tråden på forumet.
Takker for alle bidrag!

Btw, takk for flott artikkel, kundekort! <3

Nei, tror ikke jeg skal følge den. Tenkte å være med på den. :D

Dere burde prøve spleef banen og Hinderløypa til pjatte.

Post det i den tråden jeg har referert til i den første posten min i denne tråden. :)

Triha, jeg kjente et lite gufs igjennom kroppen når jeg så på test sendingen, når du viste bakhagen i japan <3 ^^ Det varmet

Haha ^^ herlig!

Ohh! 1 time igjen! :D

Takk for at ddu viste frem Mangoville, men ble litt skuffet fordi jeg hadde ting jeg skulle vise dere. dere dro for tilig :(

For å besvare Addexio's spørsmål ang tomt i japan: ja, det er mulig å få tomt her, det er gratis og størrelse/lokasjon bestemmes på stedet. Har man semi større prosjekter man vil utføre i japansk stil, er det bare å komme med en ide. Byen heter forresten asia nå, og er delt inn i 3 soner, der de to siste sonene ikke har fått navn enda, men det er klart for bebyggelse.

Gjerne send meg en melding på forumet, om du vil ha tomt, så skal vi få sett på saken :)

spill litt mw3 på ps3 med triha og resten av folket

spill litt mw3 på ps3 med triha og resten av folket

digger addexios videoer. en av mine største ønsker er å vere med på en av filmene hans.

Ser bra ut! Digger videone til Addexio!

de er kjempe kule

Vil det bli direktesendt igjen? :D

Vis innleggmariobraa skrev :

Vil det bli direktesendt igjen? :D

Følg med på Youtube kanalen hans :)