Minecon del 4/4: Netherfest og epilog

Minecraft og disko: To fete ting på en gang!Minecraft og disko: To fete ting på en gang!

Doene her i Vegas byr på en utfordring, i det minste for folk med store hender slik som meg. Vi mennesker har endel automatiserte bevegelser, for eksempel å gå. Bevegelser vi gjør ofte, får fort en rutine, som vi kan utføre mens vi tenker på andre ting. Slik er det også med å tørke seg bak. Her har jeg imidlertid blitt bokstavelig talt revet ut av mine tørkerutiner av et spesielt faktum, nemlig at doene her har en svært høy vannstand i forhold til andre land. Det er så høyt at når jeg skal foreta min tørkerutine, så kolliderer den med overflaten. Ettersom dette er noe pinlig å skrive om, så vil jeg bare få presisere at jeg har vært nødt til å vaske meg svært godt noen ganger, mens jeg jobber med en ny tørkerutine. Jepp, temmelig ekkelt, jeg er nesten blitt redd for å gå på do, i frykt for å glemme, jamnfør utpreget distrehet. Alle land har visst sitt eget dodesign, jeg foretrekker nok heller tyskernes vannløse klaskebolle, eller spanjolenes hull i gulvet. Til og med det lave vannivået i Norge er bedre enn dette, men jeg håper og antar at det er en vanessak.

Minecraftfilm på diskotek, for første gang i historien.

Da jeg var kommet meg gjennom doproblematikk og køståing, var det på tide med litt avslapning på rommet, før den store finalen, nemlig «Inn i Nether festen» på Wynn hotel, et av Vegas' mest ekslusive etablissementer hvor jetsettmenneskefaktoren er gjennom taket. Jeg tok en drosje sammen med et trivelig par fra San Francisco. Hun var en av arrangørene, så hun tok regningen på firmaet. Synd jeg valgte å forlate dem i en bar. Saken er den at jeg ikke ante hva slags dimensjoner dette diskoteket hadde. Tross alt var det en fest for Minecondeltakere, hvor stor kunne den være? Dengang ei, diskoteket var åpent for alle mot inngangspenger og det strømmet på med folk, inn i en middels konserthall. Her hadde man rigget til et diskotek med ekstreme lyseffekter og ålreit anlegg. Deadmou5 trommet opp noen slemme rytmer og festen var i gang. Jeg fikk tidlig kontakt med noen kule kiser fra LA, som jeg hang med det meste av kvelden. Etter sigende er jeg «Cool as f**k». Barene på XS klubb har jammen et heftig interiør. Bartenderne derimot var overraskende nok nokså trege og uprofesjonelle.  

Jeg følte nok at diskoteket mangletdet lille ekstra. Kanskje var det den uinspirerte miksingen, kanskje var anlegget litt for puslete, kanskje var det blikkene fra USAs overklasse. Andelen nerder sank nokså fort etter tolv, de gikk ikke så godt i hop med dem som ser på Minecon som "the virgin convention". Festen ville vært bedre for oss nerder uten dem, her er mindreverdighet et stikkord. Det er ikke vår feil heller, det mates jo inn med dagens populærkultur over hele linja, fra den dagen man blir født. Uansett, nok sutring for denne gang. Da natten var på hell for min del, i halv tre tiden, forsøkte jeg meg på litt sjekking og etter full fallitt, ble det tilbaketrekning til hotellet.   

Denne jenta fikk sitte på skuldrene til kjæresten. God stemning!


Jeg hadde en dyr og slitsom start på turen. Allikevel angrer jeg ikke et sekund på at jeg dro. Minecon har vært en uforglemmelig opplevelse, ikke minst på grunn av alle de hyggelige amerikanerne jeg har møtt. Det er ikke vanskelig å spørre om hjelp og det er alltid et smil og hente. Jeg vil nesten si at jeg føler meg hjemme allerede, selv om jeg merker at det er endel kulturforskjeller. For eksempel tipsing er en kunst som må læres, om man ikke vil pådra seg uhelbredelig dårlig karma. Nå venter premien for blodslitet, 3 ukers ferie i deilige California. Det blir nok noen bloggposter også,  så følg med på Olsnes.blogspot.com. Jeg håper at dere har likt å lese om mine opplevelser på Minecon og svarer gjerne på spørsmål, dersom det er noe dere lurer på.  

 

<< Minecon del 3/4: Reportasje fra messen 

Se mine bilder fra selve Minecon her

Se mine bilder fra Inn i Nether-festen her

 

Kult :D SKulle ønske jeg var der.

Herlig artikkel-serie, Avien! Godt å høre at alt har gått så bra - kjenner jeg angrer litt på at jeg anbefalte turen til noen andre, mot å dra selv.. ;)

det var siker artigt skule ønske jeg var der

Jeg var også på minecon jeg fik en rød kappe med creeper fjes på

Kan noen si hvordan jeg fikk den?

Ajeg mener i spillet altså

Vis innleggKasperkrg skrev :

Ajeg mener i spillet altså

du bør redigere innleg isteden for å skrive flere innleg og du bør lage egen tråd eventuelt

Kult, hadde vært morsomt å vært der selv :)

nice=)